Naši partneři

Vítám vás na stránkách ....

Hezký den vám přeje Aleš Nebřenský..... kontakt mobil: 608516571

JAK na sněžnice..... no přece jedině s námi rok co rok se opakuje zima a vy budete mít možnost si vyzkoušet tyto druhy sněžnic : TSL, MSR, TUBBS,SMALLFOOT (nafukovácí sněžnice) , Dřevěné sněžnice (indiánské), Magnesiové (vojenské)

Každý rok připravujeme Výlety na sněžnicích a jelikož se nám nechce moc chodit dolů tak jezdíme i na carvingovych bobech a to je mooooooc fajn :-)

Vše se dá naplánovat dle potřeby účastníků a skupiny.


Rádi se procházíme Krkonošemi, Jizerkami, Krušnými horami, Jeseníky, Beskydami nebo Velkou či malou Fatrou a samozřejmě jsou moc pěkné Nízké či Vysoké Tatry.....dlouhodobé výlety do Rumunska, Rakouska, Německa, Švýcarska i Itálie :
........................................................................................................................



Velký zážitek jsou víkendové výlety do Německa na Orlí Hnízdo kde vystoupáme až do urovně tohoto historického místa a poté ho sjíždíme na carvingových bobech jupííí jooo






:-) :-)

NABÍZÍME NA VYZKOUSENI NAFUKOVACÍ SNEZNICE a dalších 6 druhů!!!

Každý rok vyrážíme na tradiční bivakovací výlety a zakopáváme se do sněhových tunelů aby nám bylo teplo tak pojedte s námi si to vyzkoušet. Výlety a akce možnost taká sledovat
na FB Alne Výlety Sněžnice


URČITĚ je možnost vyrazit jen na pár hodin vyzkoušet si sněžnice vše po dohodě a to vše v našem LUXUSNÍM TRANSPORTERU, který má 8 prostorných míst k sezení.


Vynikající péřové spacáky !!! které používáme na akcích

Chata Jizerka



Chata Jizerka

Milovníci horské přírody, rádi Vás přivítáme na naší horské chatě Jizerka, která se nachází přímo na trase Jizerské padesátky. Chata se nachází v nadmořské výšce 890 metrů, v malebném údolí osady Jizerka. Ubytovací kapacita je 26 míst . Součástí chaty je hostinec "U pytláka Hennricha", kde točíme piva Plzeň, Svijanský Máz a vaříme místní i odjinud přitoulané speciality.
jizerka.jpg Chata funguje celoročně a svou polohou je ideální pro příznivce běžeckého lyžování, pěší turistiky, cykloturistiky. Nabízíme možnost ubytování a stravování i pro podnikové akce, či školy v přírodě . Uvítáme také rodiny s dětmi. Pro Vaše ratolesti máme za chatou dřevěné a vskutku unikátní dětské hřiště.
Pro rezervaci ubytování nás kontaktujte na e-mailu info@chatajizerka.cz nebo volejte +420 777 958 908.

Něco o osadě Jizerka

Stará dřevařská a sklářská osada Jizerka bývá nazývána královnou Jizerských hor. Je to nejvýše položená trvale obydlená osada v ČR. Jedná se o nádherné místo s neopakovatelnou atmosférou. Zdejší Safírový potok byl v minulosti nalezištěm drahokamů a zlata.  Za návštěvu stojí tajemná rašeliniště s jezírky či revír pytláka Hennricha v okolí Pytláckých kamenů a Hennrichův kříž.
Přímo u naší chaty se rozléhá upolínová louka. Žlutohnědá bylinka kvete zpočátku června a relaxovat v rozkvetlém moři upolínů je prostě pohoda.
e-mailu info@chatajizerka.cz nebo volejte +420 777 958 908.

Další informace na:
www.chatajizerka.cz

0 komentářů:

Okomentovat

Kalendář Akcí

Fotky z hor a akcí

style="width: 300px; height: 201px;" alt="" src="http://3.bp.blogspot.com/-xowT0fZK0pc/TsqYkqKeArI/AAAAAAAAAAU/NgqJXojRvVE/s1600/SNC00152(1).jpg">

NOVÉ SPACÁKY