Naši partneři

Vítám vás na stránkách ....

Hezký den vám přeje Aleš Nebřenský..... kontakt mobil: 608516571

JAK na sněžnice..... no přece jedině s námi rok co rok se opakuje zima a vy budete mít možnost si vyzkoušet tyto druhy sněžnic : TSL, MSR, TUBBS,SMALLFOOT (nafukovácí sněžnice) , Dřevěné sněžnice (indiánské), Magnesiové (vojenské)

Každý rok připravujeme Výlety na sněžnicích a jelikož se nám nechce moc chodit dolů tak jezdíme i na carvingovych bobech a to je mooooooc fajn :-)

Vše se dá naplánovat dle potřeby účastníků a skupiny.


Rádi se procházíme Krkonošemi, Jizerkami, Krušnými horami, Jeseníky, Beskydami nebo Velkou či malou Fatrou a samozřejmě jsou moc pěkné Nízké či Vysoké Tatry.....dlouhodobé výlety do Rumunska, Rakouska, Německa, Švýcarska i Itálie :
........................................................................................................................



Velký zážitek jsou víkendové výlety do Německa na Orlí Hnízdo kde vystoupáme až do urovně tohoto historického místa a poté ho sjíždíme na carvingových bobech jupííí jooo






:-) :-)

NABÍZÍME NA VYZKOUSENI NAFUKOVACÍ SNEZNICE a dalších 6 druhů!!!

Každý rok vyrážíme na tradiční bivakovací výlety a zakopáváme se do sněhových tunelů aby nám bylo teplo tak pojedte s námi si to vyzkoušet. Výlety a akce možnost taká sledovat
na FB Alne Výlety Sněžnice


URČITĚ je možnost vyrazit jen na pár hodin vyzkoušet si sněžnice vše po dohodě a to vše v našem LUXUSNÍM TRANSPORTERU, který má 8 prostorných míst k sezení.


Vynikající péřové spacáky !!! které používáme na akcích

Sněžnice pro zdraví ,krásu a kondici


Procházky v přírodě jsou malé životabudiče.
 Chcete-li udělat něco pro své zdraví, zlepšit si kondici pro práci i pro rodinu nebo se poprat se svou tělesnou  hmotností,  měli byste provozovat pravidelné sportovní aktivity. V kombinaci s výživou bohatou na životně důležité látky představuje sport optimální možnost. Pravidelný trénink působí blahodárně na váš organismus: chůze na sněžnicích stabilizuje kardiovaskulární systém a celkově zvyšuje výkonnost organismu.  Příměřený  vytrvalostní sport postaví vaše zdraví na pevný základ a dodá vám pocit pohody a radosti ze života.
Nahromaděné emoce a neradostné myšlenky setřesete hbitou chůzí v přírodě, občas je doslova ,,rozchodíte‘‘ .  Lecos vám bude jasnější, když se na to podíváte ještě jednou s trochou časového a prostorového odstupu.

Pozitivní účinky vytrvalostního tréninku.
Vytrvalostní trénink  posiluje obecnou aerobní vytrvalost a výkonnost. Řecké slovo aerob znamená ,,s kyslíkem‘‘ a používá se pro procesy látkové výměny, k jejichž průběhu je nezbytný kyslík.  Vytrvalostní sportovci se pohybují delší čas s přebytkem kyslíku a aktivují přitom mnoho svalových skupin. Při pravidelném vytrvalostním tréninku se srdce naučí pracovat hospodárněji, klidová tepová frekvence klesá, a ulevuje tak srdečnímu svalu.
Medicínské studie dokazují, že důsledně prováděný vytrvalostní sport  snižuje krevní tlak a významně zmenšuje riziko infarktu.
Pravidelný delší pohyb zlepšuje také výkonnost plic a umožňuje hlubší, ekonomičtější dýchání. Svalstvo, orgány a kosti jsou lépe zásobovány kyslíkem a živinami a konečné produkty látkové výměny snáze odcházejí. Posílený a optimálně pracující imunitní systém poskytuje nejen lepší ochranu před infekcemi, ale předchází také vzniku nádorových onemocnění. A co je nejlepší: jako vytrvalostní sportovci se můžete pochlubit silným vypracovaným tělem, ale také vyrovnaností a pocitem spokojenosti.

Krátce a jasně.
Chůze na sněžnicích prospívá vašemu tělu.
Prolomte bludný kruh pohodlnosti a špatných návyků: se sněžnicemi bude vstup do
,,pohnutějšího‘‘ a zdravějšího života.
Vaše sportovní náčiní vás bude motivovat k pravidelným procházkám krajinou.

1)      Chůze na sněžnicích při dynamickém pochodu na čerstvém vzduchu je celý organismus dobře zásoben kyslíkem, což podporuje srdeční činnost a krevní oběh.

2)      Pravidelný trénink snižuje klidový i pracovní pulz a prokrvuje věnčité cévy. Srdce je pak výkonnější. Všechny orgány – včetně mozku! – jsou lépe prokrveny.

3)      Prokrveni vlásečnic (kapilár) se optimalizuje přívod kyslíku a živin. Větší pružnost žil snižuje riziko trombózy a aterosklerózy.

4)      Chůze na sněžnicích aktivuje metabolismus tuků, podněcuje tvorbu Enzymů spalující tuky a snižuje hladinu krevních tuků. Spotřeba kalorií roste a má za následek smysl plnou redukci hmotnosti. Což zajisté ocení ženské pohlaví, protože se přirozenou cestou tvaruje figura. Zvýšený pohyb podporuje také trávení a zabraňuje zácpě.


5)      Imunitní systém se posiluje a náchylnost k infekcím klesá. Méně často vás postihují nemoci a nachlazení.

6)      Vaše schopnost výdrže roste. Svaly, šlachy a vazy jsou pevnější  svalové napětí se uvolňuje. Celkově se pohybujete s větší pružností a vaše pohybová koordinace se zlepšuje.

7)      Kostní metabolismus se zvyšuje, kosti jsou pevnější a snesou větší zátěž. Bráníte se tak aktivně osteoporóze. Také kloubní chrupavky se díky holím snáze vyrovnají větší zátěži.


8)      Cítíte se déle mladí a také tak vypadáte!


0 komentářů:

Okomentovat

Kalendář Akcí

Fotky z hor a akcí

style="width: 300px; height: 201px;" alt="" src="http://3.bp.blogspot.com/-xowT0fZK0pc/TsqYkqKeArI/AAAAAAAAAAU/NgqJXojRvVE/s1600/SNC00152(1).jpg">

NOVÉ SPACÁKY